Vés al contingut

Els beneficis de gaudir d’un concert a casa teva en família i amics.

  • per
Un concert a casa teva amb la teva família i amics

Els beneficis de gaudir d’un concert amb música en directe són científicament provats, i és que això està en els gens humans des de la prehistòria. Quan vivíem en tribus, els esdeveniments musicals eren sinònims d’esdeveniments socials i d’associació col·lectiva d’una mateixa comunitat. Aquests esdeveniments ens unien a través de cançons, entonacions i danses que tothom coneixia i ens connectava entre nosaltres. Una manera de celebrar que estàvem vius, que estàvem allà i que ens teniem els uns als altres. I que més enllà de les paraules, existia la música i aquesta feia de transmissor de l’ànima i sense dir res, deia moltes coses.

Un concert a casa teva amb la teva família i amics
L’experiència de www.elteuconcert.com

Això el dia d’avui no ha canviat. La música encara és una eina de socialització brillant. Una manera d’arribar a les emocions que sense saber-ne el perquè, connecta amb les persones que tens al costat, les persones que estan escoltant, cantant i ballant la mateixa música que tu.

Us resumeixo doncs els principals beneficis de gaudir d’un concert amb música en directe i com aquest benefici s’amplifiquen si el gaudeixes de prop i amb la teva gent.

1) CONNEXIÓ ÚNICA. Cantar les lletres de cançons conegudes pel mateix grup de persones fa que connectin les mateixes zones del cervell alhora. Això produeix un efecte de connexió únic, ja que esteu fent una mateixa acció a la vegada, amb el mateix ritme, al mateix moment, en el mateix lloc. Una connexió única.

2) ARTISTES A PROP TEU. Tots hem anat a gaudir d’un concert d’algun artista famós i clar, l’acabem gaudint a través d’una pantalla o bé des de la platea d’un teatre o auditori. Però molt poques vegades podeu experimentar amb ells, al mateix peu d’escenari les mateixes sensacions. Un concert a casa teva, t’acosta l’oportunitat de gaudir al màxim dels artistes i fins i tot participar amb ells d’una manera exclusiva.

3) MÚSICA AL 100%. Imagina’t que estàs fent un sopar amb els teus amics o familiar i com és habitual teniu la música posada de fons mentre gaudiu de la vetllada. Un cop finalitzat decidiu apujar el volum per cantar o fins i tot ballar. Ho esteu passant molt bé i canteu les vostres cançons preferides. Ara imagina’t la mateixa situació, però la música que sona al teu jardí o al menjador de casa teva prové de músics en directe. L’amplitud de la música és bestial. La dimensió de l’experiència és inexplicable, bàsicament perquè no es pot explicar, s’ha de viure.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sol·liciteu informació