Vés al contingut

Quina és la millor hora, per programar i organitzar un concert a casa teva? (segons la nostra experiència)

  • per
un-concierto-en-tu-casa-o-donde-quieras
un-concierto-en-tu-casa-o-donde-quieras

Organitzar la teva festa de manera impecable i mantén els teus convidats entretinguts de principi a fi.

És habitual tenir dubtes sobre com organitzar la festa de manera òptima. Volem garantir que els convidats sempre tinguin alguna cosa per fer i evitar aquells moments morts entre activitats o àpats que es poden allargar massa per una mala coordinació en la preparació de l’esdeveniment.

Exposarem aquesta informació a partir de les experiències que hem tingut en diversos esdeveniments, on sovint els organitzadors no han sabut gestionar adequadament els horaris, resulta en esperes llargues entre activitats o fins i tot convidats que marxen abans de l’activitat principal.

Per això, volem oferir-te orientació sobre com organitzar els horaris de manera efectiva per garantir una festa o esdeveniment sense sobresalts.

Nosaltres proposem que l’activitat central de la festa sigui un concert, però això pot ser substituït per qualsevol altra opció que vulguis oferir als teus convidats.

Quan un client ens contacta per decidir l’hora del concert, sovint no té clar quin seria el millor moment. És essencial determinar un horari adient per mantenir l’ambient festiu, especialment quan hi ha més de 10 persones a l’esdeveniment, ja que la gestió de tanta gent pot ser complicada.

ESQUEMA D’HORARIS RECOMANATS

Si la resposta que tens al cap és ABANS DE DINAR, el que vols dir és:

  1. VERMUT – L’horari ideal sempre és una hora i mitja abans de començar a dinar. Per exemple, si voleu començar a dinar a les 14h, el millor horari per organitzar l’activitat central, en el nostre cas el concert, seria a les 12.30h. El concert de vermut pot ser música ambiental o un concert participatiu on el públic també disposi del piscolabis a mà mentre gaudeix del concert.

Si la resposta que tens al cap és després de dinar, el que possiblement vulguis és:

  1. POSTRES I PASTÍS – Fer coincidir el concert amb els postres i el pastís és una molt bona opció, ja que la gent ja ha parlat tot el que havia de parlar i es disposa a gaudir de la música en directe de manera participativa amb el cafè i la copa. QUINA HORA ÉS EL PASTÍS? Has de comptar dues hores després de l’inici de l’àpat. Per tant, si comenceu a dinar a les 14h, la millor hora pel concert serà les 16h.

Si la resposta que tens al cap és abans de sopar, el que estàs pensant és amb un:

  1. WELCOME DRINKS – Aplicaríem el mateix sentit que el Vermut però en horari de vespre. Si voleu començar a sopar a les 21h, el concert hauria de començar una hora i mitja abans, per tant, a les 19.30h.

Si la resposta que tens al cap és després de sopar, el que estàs pensant és:

  1. POST-SOPAR – Aplicaríem el mateix que per dinar, però aquesta vegada lleugerament diferent. Si heu començat a sopar a les 21h, el concert hauria de començar una hora i mitja després, per tant, a les 22.30h. Els sopars sempre són més lleugers i l’experiència ens diu que l’hora i mitja després de l’inici de l’àpat és la millor opció.

Si la resposta que tens al cap és concert de nit, el que estàs pensant és:

  1. FINAL DE FESTA – En aquest cas, si el concert és el final de festa, s’ha d’anar en compte en què s’ofereix als convidats entre el cafè i l’inici del concert. Poden ser els regals de la persona homenatjada, un vídeo de felicitació, parlaments i brindis. Poden ser moltes coses, però que no us enganxi el toro en l’horari d’inici.

En aquest cas, heu de comptar 30/45 minuts de marge entre el postre i l’inici del concert FINAL DE FESTA. Si entre àpat i Final de Festa tens alguna altra activitat, hauràs de saber la durada d’aquesta per poder-la organitzar seguidament.

Esperem que hagi sigut útil aquesta informació. Si necessiteu alguna altra informació, estarem encantats de poder-vos ajudar.

Moltes gràcies i celebrem-ho tot.

Mateu i Mar, CEO's de ElTeuConcert.com
Mateu i Mar, CEO’s de ElTeuConcert.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sol·liciteu informació