Vés al contingut

Un Concert Especial amb El Teu Concert: Música, Adolescents i Gossos

  • per

Un dels moments on hem viscut una experiència única amb El Teu Concert, el nostre projecte destinat a portar la música en directe a les llars. En aquesta ocasió, el concert va tenir un component especial que el va fer inoblidable: els nostres clients eren els organitzadors d’unes colònies per adolescents d’entre 8 i 16 anys, on cadascun d’ells estava acompanyat per la seva mascota, el seu gos.

Aquestes colònies són úniques a Europa, i atrauen participants de tot el continent. El respecte per la natura i els animals és un valor fonamental en aquestes colònies, però el que ens va impressionar més va ser el comportament increïblement sa i bonic d’aquells adolescents. Es respirava una energia molt positiva i harmoniosa.

Un moment que ens va cridar especialment l’atenció va ser quan, després de les primeres cançons, ens vam adonar que ningú aplaudia. Inicialment, vam pensar que potser no estaven gaudint del concert, però de seguida vam observar que feien un gest amb les mans: alçaven les mans i les movien com quan les persones sord-mudes aplaudeixen. Vam quedar parats, però no era perquè fossin sord-mudes, sinó que ho feien per no molestar els gossos, ja que els forts aplaudiments podrien causar-los dolor auditiu, donada la seva hipersensibilitat a l’oïda. Aquesta consideració i respecte per les mascotes ens va encantar i ens va mostrar l’harmonia que regnava en aquella festa.

La celebració era senzillament un sopar entre tots els participants de les colònies d’estiu i els seus gossos. Nosaltres ens encarregàvem de posar la música, i va ser una experiència molt divertida. Al final de la nit, tothom estava aixecat de la cadira, ballant amb els seus gossos. Va ser una experiència que recordarem sempre per la seva singularitat i per l’energia tan positiva que es respirava.

Si algun dia la meva filla, quan sigui adolescent, té un gos de companyia, sens dubte la portaré a aquestes colònies. El que vam veure va ser un ambient molt sa i bonic per a aquells joves, i estic segur que ella també hi gaudiria.

Una aventura més amb El Teu Concert, on cada concert és una oportunitat per viure experiències increïbles. Estem molt contents d’haver creat aquest projecte, ja que no només acostem la música en viu a la gent, sinó que sovint la música es converteix en un canal de comunicació que desvetlla emocions úniques i vivències molt especials.

concierto para adolescentes y sus mascotas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sol·liciteu informació