Vés al contingut

Concert Solidari per la Fundació Magic Hearts i la Casa Ronald McDonald

  • per

Un Esdeveniment Màgic amb El Teu Concert

Fa uns dies vam viure una tarda màgica i solidària amb un concert molt especial que El Teu Concert va tenir el plaer d’oferir. L’esdeveniment, organitzat per la Fundació Magic Hearts, es va celebrar a la Casa Ronald McDonald de Barcelona, amb l’objectiu de recaptar fons per aquesta causa tan significativa.

L’Esdeveniment

El concert va comptar amb la presència de nombrosos assistents que van gaudir d’un esdeveniment únic. A més de la música en directe, els assistents van poder degustar un càtering exquisit, creant un ambient càlid i acollidor. Tots els ingressos de les entrades venudes van ser destinats directament a la Fundació Magic Hearts, que a la vegada els proporciona a la Casa Ronald McDonald.

Fundació Magic Hearts

La Fundació Magic Hearts té com a missió oferir suport i cobertura a organitzacions que necessiten projecció i protecció social. Aquesta fundació treballa incansablement per donar a conèixer causes per les quals val la pena lluitar, proporcionant ajuda a institucions públiques o privades que treballen per fer-nos conscients de les necessitats i realitats de la societat.

Casa Ronald McDonald

La Casa Ronald McDonald de Barcelona és una “llar fora de la llar” que ofereix allotjament gratuït a famílies que han de desplaçar-se a la ciutat perquè els seus fills rebin tractament mèdic en hospitals de referència. Aquesta casa proporciona un entorn on els nens poden viure una vida familiar el més normal possible, jugant i gaudint de la seva infància mentre estan en tractament. Amb gairebé 20 anys d’activitat, la Casa Ronald McDonald Barcelona ha acollit prop de 2.000 famílies, oferint-los suport i confort en moments difícils.

La Màgia de la Música

Per a El Teu Concert, ha estat un honor formar part d’aquesta tarda tan especial. La nostra música va ser l’instrument per unir a tots els presents i contribuir a una causa tan noble. Creiem fermament en el poder transformador de la música, i ahir vam poder veure com aquesta pot unir persones i comunitats per ajudar aquells que més ho necessiten.

Gràcies a tots els assistents per la vostra generositat i suport. Junts, hem aportat el nostre petit gra de sorra per fer del món un lloc una mica millor. Continuarem treballant amb il·lusió i passió per seguir ajudant a causes com aquesta.

Gràcies per Compartir Aquesta Nit Màgica Amb Nosaltres!

El Teu Concert continuarà posant la seva música al servei de les causes més significatives, fent que cada nota soni amb un propòsit i cada concert sigui una oportunitat per marcar la diferència.

Fins la propera, i gràcies per ser part de la màgia!

Concierto solidario para los que más lo necesitan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sol·liciteu informació