Vés al contingut

Viu l’experiència

FAQS EL TEU CONCERT

A qui va dirigida aquesta experiència?

Una experiència per tots els públics. Ideal per grups en família o amics que organitzeu un sopar i voleu viure una experiència musical particular i exclusiva

Com faig la contractació?

A través del formulari de la web o senzillament a través de whatsapp, sol·licitant la data, la hora i el lloc on voldries gaudir de l’experiència.

Quina hora és la millor per organitzar El Teu Concert?

Aquesta, és una molt bona pregunta, que de fet us enllacem aquí per obtenir una resposta molt més detallada. Així en termes generals:
– Vermut = inici de concert entre 12h i 13h
– Dinar (coincidir amb el postre/pastís) = Dues hores després de l’inici del dinar. si comenceu a les 14h, el concert a les 16h. 
– Després de sopar. 1.30h després de l’inici del sopar. Si comenceu a sopar a les 21h, el concert a les 22.30h 
Per informació més detallada cliqueu a aquest enllaç.

Com faig el pagament?

Es pot fer de moltes maneres. Mitjançant transferència bancària, a través de bizum o mitjançant enllaç de pagament per targeta de crèdit. D’entrada només es demana una reserva de 150€ per bloquejar la data i la hora, la major part del pagament es fa postrior, el mateix dia del concert. Els preus esmentats al formulari de contractació no inclouen IVA.

És segur el pagament?

Utilitzem la tecnologia de Stripe. 100% fiable, anònim i segur. La mateixa seguretat que utilitzen empreses com Booking, Deliveroo i altres centenars de milers de negocis. Podeu visitar https://stripe.com/es per a més informació sobre la fiabilitat.

Puc organitzar El Teu Concert a casa meva? I si no tinc jardí?

El Teu Concert neix precisament per això, per acostar la música en directe a totes les llars, grans, petites, amb jardí, terrassa, garatge, menjador, exterior o interior, adaptem la logística perquè tothom pugui viure l’experiència de manera exclusiva.

Puc escollir el repertori al meu gust?

Un cop fet el contacte a través de mail o whatsapp, et facilitem una llista de cançons molt àmplia on podràs escollir les peces que vulguis en el teu repertori. Si en vols alguna de concreta, la pots demanar a la carta simplement enviant l’enllaç de YouTube o Spotify a través del whatsapp. Cada cançó a la carta té un cost de 49€.

Feu casaments?

Per descomptat. Un casament és una gran celebració per celebrar-ho amb música en directe. Els preus funcionen de la mateixa manera fins i tot amb un petit descompte.

  • Cerimònies de 60 minuts = 449€
  • Aperitius de 90 minuts = 650€
  • Cerimònia + aperitiu = Oferta de 900€

Equip de so i transport (a Catalunya) inclòs.

Tinc moltes preguntes, qui em pot ajudar?

Clica al botó de WhatsApp i ens posarem en contacte amb tu per resoldre tota mena de problema. Si no tens Whatsapp, pots trucar al 616 68 30 48 i t’atendrem.

Sol·liciteu informació