fbpx
Skip to content

Viu l’experiència

FAQS EL TEU CONCERT

A qui va dirigida aquesta experiència?

Una experiència per tots els públics. Ideal per grups en família o amics que organitzeu un sopar i voleu viure una experiència musical particular i exclusiva

Com faig la contractació?

A través del formulari de la web o senzillament a través de whatsapp, sol·licitant la data que voldries gaudir de l’experiència.

Per què em demanen 50 euros de reserva?

La reserva serveix per bloquejar la data i que ningú més no pugui demanar aquell dia i aquella hora. Quan fas la reserva us assegureu que aquest dia, l’experiència serà per a tu.

Què passa si vull cancel·lar el concert?

Si el concert es cancel·la 10 dies naturals, abans de la data, es pot tornar la reserva o escollir una altra data més endavant. En cas de cancel·lar el concert amb menys de 10 dies de la data, la reserva no es tornarà, però es guardarà fins a un any per celebrar el teu concert en una altra data.

És segur el pagament?

Utilitzem la tecnologia de Stripe. 100% fiable, anònim i segur. La mateixa seguretat que utilitzen empreses com Booking, Deliveroo i altres centenars de milers de negocis. Podeu visitar https://stripe.com/es per a més informació sobre la fiabilitat.

Puc organitzar El Teu Concert a casa meva? I si no tinc jardí?

El Teu Concert neix precisament per això, per acostar la música en directe a totes les llars, grans, petites, amb jardí, terrassa, garatge, menjador, exterior o interior, adaptem la logística perquè tothom pugui viure l’experiència de manera exclusiva.

Puc escollir el repertori al meu gust?

Un cop fet el contacte a través de mail o whatsapp, et facilitem una llista de cançons molt àmplia on podràs escollir les peces que vulguis en el teu repertori. Si en vols alguna de concreta, la pots demanar a la carta simplement enviant l’enllaç de YouTube o Spotify a través del whatsapp. Cada cançó a la carta té un cost de 20€.

Tinc moltes preguntes, qui em pot ajudar?

Clica al botó de Whatsapp i ens posarem en contacte amb tu per resoldre tota mena de problema. Si no tens Whatsapp, pots trucar al 616683048 i t’atendrem.